E-mail instellen Apple Mail

In deze tutorial leggen we stapsgewijs uit hoe je je mail instelt in Apple Mail.

1. Open Apple Mail

2. Add account

1. Klik linksboven op Mail > Add account...
  3. Kies Other Mail Account

1. Je krijgt een scherm met verschillende mail providers. Als je mail bij ons wordt gehost, kies dan voor Other Mail Account… Klik vervolgens op Continue
  4. Vul je gegevens in

1. Vul bij naam je naam in en vul vervolgens je e-mailadres en wachtwoord in. Deze ontvang je van ons bij het aanmaken van een mail account. Als je deze gegevens niet meer hebt kun je deze altijd opvragen. Klik vervolgens op Sign In
  5. Vul de IMAP server in

1. Vervolgens wordt je gevraagd om meer informatie.
    2. Kies bij Account type voor IMAP
    3. Vul bij Inkomende en Uitgaande server mail.jouwdomein.nl in.
  6. Selecteer de Apps die je wilt koppelen

1. Selecteer hier in ieder geval Mail en eventueel ook andere Apps waar je mee wilt koppelen. Dit houdt in dat andere Apple apparaten waar je met hetzelfde account bent ingelogd ook gekoppeld zullen zijn aan bijvoorbeeld je notities.

Je kunt nu mail ontvangen en versturen vanuit je Apple Mail!