Knoppen aanmaken

• Ga naar de pagina waar je een knop wilt aanmaken
    • Dit kan via de achterkant via Pagina's, kies vervolgens voor bewerken in Divi builder
    • Dit kan ook via de voorkant, zorg ervoor dat je bent ingelogd en ga naar de pagina die je wilt bewerken, klik vervolgens bovenaan het scherm op Visual Builder inschakelen
  • Op de plek waar je een knop wilt toevoegen klik je op het grijze plusje om een nieuwe module toe te voegen.
  • Selecteer knop
  • Vul bij Tekst de tekst in die je op de site wilt tonen
  • Vervolgens vul je bij Link de gewenste URL in, we adviseren om voor links naar andere sites te kiezen voor de optie om de link te openen in een nieuw tabblad.
  • De knop neemt de standaardwaarden van de website over, je kunt er bij ontwerp voorkiezen om het ontwerp en/of de uitlijning te wijzigen. Om het ontwerp aan te passen vink je bij knop "Aangepaste stijlen gebruiken voor knop" aan.
  • Klik op het groene vinkje en vergeet niet je wijzigingen op te slaan.

We horen het graag als je vragen hebt!