Gmail filter instellen voor forward adres

Als je een forwarding regel hebt ingesteld voor je e-mail bijvoorbeeld van naam@priveadres.nl naar naam@jouwdomein.nl, dan kan het zijn dat je overzicht wilt behouden over welke mails er naar het forward adres zijn verstuurd. Hieronder leggen we uit hoe je een label in kunt stellen met behulp van het Gmail filter. Zo kun je in je Gmail inbox gelijk zien wanneer een mail gericht was aan het forward e-mailadres.

• Ga naar je Gmail inbox. Klik rechtsboven op het tandwiel icoontje en vervolgens op alle instellingen bekijken.
  • Ga naar Filters en geblokkeerde adressen
  • Klik onderaan op Nieuw filter maken
  • Vul bij 'Aan' het forward e-mailadres in
  • Klik op Filter maken
  • Vink 'Het label toepassen' aan en klik op de dropdown
  • Maak een nieuw label aan
  • Klik op filter maken